Bilim Kurulu
PROF. DR. ASLI YORULMAZ, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. AYLA SOYER, Ankara Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. BÜLENT ERGÖNÜL, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. FATMA MELTEM SERDAROĞLU, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. FATMA YEŞİM EKİNCİ, Yeditepe Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. FERRUH ERDOĞDU, Ankara Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. FİGEN ERTEKİN, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. FİLİZ ALTAY, İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. FİLİZ İÇİER, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. GÜLTEN GÜNDÜZ, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. GÜLÜM ŞUMNU, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. HALİL VURAL, Hacettepe Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. HAMİ ALPAS, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. HATİCE KALKAN YILDIRIM, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. MEHMET SEÇKİN ADAY, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. MEHMET YEKTA GÖKSUNGUR, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. MERAL KILIÇ AKYILMAZ, İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. NERİMAN BAĞDATLIOĞLU, Celal Bayar Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. NURCAN KOCA, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. OSMAN SAĞDIÇ, Yıldız Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. ÖZGÜL ÖZDESTAN OCAK, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. SAFİYE NUR DİRİM, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. SAİT AYKUT AYTAÇ, Hacettepe Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. SEDEF NEHİR EL, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. SEMİH ÖTLEŞ, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. SEVCAN ÜNLÜTÜRK, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. SİBEL KARAKAYA, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. ŞEBNEM TAVMAN, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. TANER BAYSAL, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. YEŞİM ELMACI, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
PROF. DR. ZAFER ERBAY, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. ASLIHAN DEMİRDÖVEN, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. AYŞE HANDAN BAYSAL, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. BURCU KAPLAN TÜRKÖZ, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. CEYDA DADALI, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. EMİNE NAKİLCİOĞLU, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. GÜLEN YILDIZ TURP, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. HİLAL İŞLEROĞLU, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. MÜGE URGU ÖZTÜRK, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. NÜKHET NİLÜFER ZORBA, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. ONUR ÖZDİKİCİERLER, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. ÖMER SAİD TOKER, Yıldız Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. ÖZLEM ESMER, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU, Bursa Uludağ Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. SEDA ERSUS, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. SEHER KUMCUOĞLU, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. SIRMA YEĞİN, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. ŞEBNEM ŞİMŞEK, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
DOÇ. DR. ŞENİZ KARABIYIKLI, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
ÖĞR. GÖR. DR. BURAK ALTINEL, Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
*Önce unvan sonra alfabetik olarak sıralanmıştır.